به گزارش مشرق، پیروزی تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار مقابل بحرین در منامه امیدهای اهالی فوتبال برای رسیدن تیم ملی به مرحله بعد انتخابی جام جهانی را تقویت کرد. امیر حاج رضایی درباره پیروزی تیم ملی کشورمان مقابل بحرین اظهاراتی را مطرح کرده است. متن این پرسش و پاسخ در ادامه میآید:
بازی تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل بحرین را چطور ارزیابی کردید؟
پیش از هر چیز باید بگویم بحرین برای تیم ملی ایران یک حریف خاص محسوب میشود. خاص نه از نظر فنی، بلکه توأم با بار منفی. این تیم در طول سالهای اخیر به ویژه از سال ۲۰۰۱ به این سو، هر بار مقابل ما حضور داشته اقدام به بیحرمتیهایی کرده که موجب دلخوری اهالی فوتبال و بعضاً مردم کشورمان شده است. به همین خاطر رویارویی با این تیم هرگز برای ما یک موضوع عادی و معمولی نبوده و نمیتوان روی این موضوع سرپوش گذاشت.
تحلیل فنی تان از این دیدار چیست؟
حالا اگر بخواهیم با زبان فوتبال درباره مسابقه با بحرین حرف بزنیم باید بگوییم قبل از هر مسابقه ای ما سه مرحله داریم که نه تجربی است و احساسی بلکه آکادمیک است. ۱- اولین اقدام تحلیل و آنالیز حریف است که باید روی نقاط قدرت و ضعف تیم مقابل اشراف کامل پیدا کرد. ۲ – دوم طراحی و مهندسی تمرینات برای همان مسابقه است تا بتوان با شناختی که در سایه روشنها از این تیم پیدا کرده ایم در مواقع مقتضی پس از آن استفاده کنیم. ۳ – مرحله سوم مرحله اجراست که اتفاقاً خیلی هم سخت است. برخی کارها را ما نمیتوانیم در جریان بازی عملی کنیم، برخی را هم حریف مانع از اجرای آنها میشود. به همین خاطر دشواریهایی به وجود می آید.از این رو پس از اینکه سوت بازی به صدا درآمد، شکل مدیریت کادر فنی نقش بسیار با اهمیتی در ارائه دو مرحله قبلی ایفا میکند.
بازی در نیمه اول چطور بود؟
دقیقاً در نیمه اول به همین مشکلات خوردیم و نتوانستیم سیستم و روش مدنظرمان را در زمین پیاده کنیم. آنجا بود که کادر فنی با تغییر مسیر به پلن دوم یا سوئیچ کردن از یک سیستم به سیستم دیگر روش تازه ای را انتخاب کرد. البته باید ابتدا به یک موضوع اشاره کنم.
بیشتر بخوانید:
حاجصفی نباید در پست هافبک دفاعی بازی کند
چه موضوعی؟
من در این مدت نسبت به برخی انتصابها در فدراسیون فوتبال نقد داشتم که البته آنها را گذاشتم برای بعد از اتمام مسابقات پیش رو. ولی باید در رابطه با گزینش کریم باقری فدراسیون فوتبال را تحسین کنم. کریم باقری یک فوتبالیست قابل احترام، دارای خصوصیتهای ورزشی و اخلاقی بسیار بالاست که در کنار وحید هاشمیان نازنین، هر دو از خوبهای فوتبال هستند که توانستند اثرگذاریشان را در همین بازی نشان بدهند.
چطور؟
وقتی تیم به نیمه رفت، کادر فنی به درستی عیب را پیدا کرد و با رفع این مشکل و حضور سامان قدوس در ترکیب، تیم ما جان گرفت و در واقع شرایطی به دست آورد که توانست حفرهها را پر کند. در حقیقت تیم ما کاری کرد که بحرین علاوه بر تسلیم شدن مودب هم بشود. بحرین در طول نیمه دوم هرگز هیچ حرکت غیراخلاقی انجام نداد که البته بخش اعظم آن به دلیل سلطه تیم فوتبالمان مقابل آنها بود که وادارشان کرد به سمت عادتهای بدشان نروند.
به لحاظ فنی ۳ گل برای این بازی کافی بود؟
ما غیر از فرصتهای گل باز هم موقعیتهای داشتیم ولی ذات فوتبال این است که همیشه همه توپها تبدیل به گل نمیشوند. به هرحال ما یک برد قاطع به دست آوردیم که به خاطر نوع بازیمان، هم دلچسب بود و هم چشمنواز. ما در سراسر نقاط مختلف زمین به خوبی انتقال توپ داشتیم و مالکیت از آن ما بود. مشکلاتی هم بود که بماند برای بعد از بازی با عراق چون در سطح جهان هیچ تیمی نیست که ایراد فنی نداشته باشد. مهم برد در این بازی بود که هم به لحاظ روحی و روانی برای ما اهمیت بالایی داشت و هم به لحاظ کسب سه امتیاز که ما برای رسیدن به مرحله بعد انتخابی جام جهانی به آن احتیاج داشتیم.
ولی این برد خیلی بیشتر چسبید؟
برد و باخت دوقلوهای به هم چسبیده هستند ولی از سالی که بحرینیها با در دست گرفتن پرچم سعودیها دل فوتبالیستهای ما را شکستند مردم ما به چنین برد آرامش بخش و روحیه بخشی نیاز داشتند. در واقع یک برد شیرین و به موقع بود. قطعا ما در بازی جمعه (مقابل کامبوج) هم مشکل چندانی نخواهیم داشت و امیدواریم در دیدار مقابل عراق در سه شنبه هفته بعد بازی به اما اگر کشیده نشده و در نهایت به دور بعد صعود کنیم.
در مجموع نفرات تیم مان را چطور ارزیابی کردید؟
ما در عصر متوسطها فوتبال بازی میکنیم. ولی باید گفت با این استعدادهای زیادی که در تیم ملی هستند عصر تازه ای پیش روی فوتبالمان است. شما ببینید مجید حسینی روی سکوهاست! به جهانبخش بازی نمیرسد. پورعلی گنجی از ترکیب بیرون است. این اتفاق کمی نیست! دست کادر فنی باز است تا هر وقت بخواهد بتواند در تفکراتش تغییر ایجاد کند. امیدوارم تیم کشورمان همواره به فوتبالیها امیدواری بدهد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0