برنج، گوشت و شکر طی یک سال چند صد درصد گران شدند؟
آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان میدهد که از بین انواع برنج، گوشت و شکر که وضعیت قیمت آنها در فروردین ماه امسال منتشر شده، قیمت تمام کالاها بین ۴۱ تا ۱۲۱ درصد نسبت به فروردین سال گذشته افزایش داشته است.
بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در فروردین امسال مربوط به گوشت مرغ تازه بوده که قیمت آن با ۱۲۱.۳ درصد افزایش از حدود ۱۱ هزار و ۲۰۰ تومان در فروردین سال ۱۳۹۹ به ۲۴ هزار و ۷۰۰ تومان در ماه مشابه سال جاری رسیده است. البته در روزهای اخیر قیمت این محصول به ۳۰ هزار تومان هم رسیده و این در حالی است که نرخ مصوب مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.
بعد از مرغ، قیمت برنج پاکستانی و تایلندی بیشترین افزایش را داشته که قیمت آنها در این مدت به ترتیب با ۳۹.۳ و ۹۰.۱ درصد افزایش به حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده است.
اما افزایش قیمت در برنجهای داخلی کمتر بوده است؛ به طوری که قیمت برنج طارم اعلا و داخلی هاشمی درجه یک در این مدت به ترتیب ۴۶.۳ و ۴۳ درصد افزایش داشته و در فروردین امسال به حدود ۳۴ هزار و ۹۰۰ تومان و ۳۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است.
قیمت شکر سفید نیز در فروردین امسال ۸۴.۷ درصد نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است؛ بهطوریکه قیمت هر کیلوگرم شکر سفید از ۶۵۰۰ تومان در فروردین سال قبل به ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان در ماه مشابه امسال رسیده است.
در این میان قیمت هرکیلو گوشت گوساله و گوسفندی با ۴۸.۵ و ۴۱.۹ درصدافزایش در فروردین امسال به حدود ۱۱۲ هرار تومان و ۱۳۱ هزار تومان رسیده است. قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال ۱۳۹۹ به ترتیب حدود ۷۶ و ۹۲ هزار تومان بوده است.
بر این اساس کمترین کاهش قیمت در فروردین امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به گوشت گوسفندی و برنج هاشمی بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0